Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca CreuBlanca adquireix l'antiga seu de Caixa Laietana a Mataró

CreuBlanca adquireix l'antiga seu de Caixa Laietana a Mataró

Dijous, 23 Desembre, 2021 Comentarios

  • El projecte ascendeix a una inversió global aproximada de 48 milions d'euros: 18 en la compra de l’edifici i 30 per convertir l’immoble en un hospital d’última generació.

  • El nou Hospital CreuBlanca del Maresme sumarà una superfície total de 39.000 m²

CreuBlanca, líder en el sector sanitari privat amb 70 anys d'experiència, hem adquirit l'edifici de l'antiga seu central de Caixa Laietana a Mataró. L'immoble, situat en el polígon del Pla d’en Boet, porta 10 anys buit i en desús. Compta amb 6 plantes i suma una superfície total de 39.000 m².

'image'

Dins del nostre compromís amb la societat i el màxim esforç per a continuar protegint la salut de les persones, el nou hospital aportarà a Mataró i les seves àrees de confluència una major oferta assistencial de proximitat, ajudarà a disminuir l'impacte de mobilitat i col·laborarà amb entitats públiques per a descongestionar l'actual pressió assistencial.

“Per a nosaltres es tracta d'un creixement estratègic amb uns objectius clars de continuïtat, responsabilitat social i innovació amb la finalitat de col·laborar conjuntament amb Mataró per a ampliar els serveis de la ciutat”, declara Eulalia Alomar, directora financera de CreuBlanca.

'image'

Una inversió de 48 milions d'euros i al voltant de 150 llocs de treball directes

En el nou Hospital CreuBlanca del Maresme oferirem una atenció integral per a cobrir totes les necessitats mèdic-quirúrgiques mitjançant la tecnologia més capdavantera en diagnòstic per la imatge, àrea que ens ha diferenciat des dels nostres inicis. La clínica tindrà capacitat per a 50 llits, ampliable a 50 més, i crearà al voltant d'uns 150 nous llocs de treball directes, tot i que es complementarà la seva feina amb treballadors externs.

Les futures instal·lacions albergaran una àrea d'ingrés hospitalari, una àrea quirúrgica equipada amb tecnologia robòtica, zones de curta estada per a tractaments ambulatoris o cirurgies sense ingressos, urgències 24 hores, consultes externes i una àrea de diagnòstic per la imatge amb equips de ressonància magnètica i TAC d'última generació. A més, preveiem destinar més de 3.000 m² a àrees de formació mitjançant la col·laboració amb escoles superiors i universitats, la qual cosa ho convertirà també en un hospital universitari.Comenta esta noticia