Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca CreuBlanca estrena nova plataforma de compra online

CreuBlanca estrena nova plataforma de compra online

Dilluns, 15 Novembre, 2021 Comentarios

  • "La teva botiga de salut online” amplia l'oferta assistencial i ofereix avantatges com els cupons de descompte. Tot això amb un disseny més intuïtiu.

El de la salut és un dels sectors que ha entrat amb pas ferm en l'era digital. Internet ofereix noves possibilitats per a la compra-venda de serveis i l'auge de les transaccions en línia és una prova d'això. Per al sector sanitari, el món digital suposa una oportunitat, ja que facilita la reserva dels serveis mèdics amb més comoditat i amb la mateixa confiança de sempre.

Grupo CreuBlanca es posiciona en el model de comerç electrònic i inaugura la seva nova botiga de salut online. La plataforma, ara més completa, posa a l'accés dels clients tots els serveis que s'ofereixen en els diferents centres de CreuBlanca de manera en línia. A més, ofereix la informació necessària sobre les proves mèdiques, així com el seu preu, on es realitzen i a qui van dirigides.

'image'

L'objectiu és ampliar els mitjans mitjançant els quals els pacients poden adquirir els serveis mèdics que necessiten i que el puguin fer còmodament i amb total seguretat.

Cupons de descompte

El principal avantatge de la nova plataforma “La teva botiga de salut online” de CreuBlanca són els cupons de descompte. Si compres un servei del grup sanitari a la seva botiga en línia, tens la possibilitat d'aplicar un cupó de descompte que reduirà el preu del servei contractat.

En el moment d'efectuar el pagament del producte o productes que necessitis, se t'ofereix la possibilitat d'aplicar un codi de descompte, disponible en la pàgina d'inici de la plataforma, amb el qual es veurà reduït l'import de la teva compra.

Com funciona “La teva botiga de salut online” de CreuBlanca

T'expliquem els punts clau que necessites saber per a entendre la nostra nova plataforma de compra online:

  • Per a poder realitzar la compra necessitaràs un compte amb nom d'usuari i contrasenya. És molt senzill de crear.

  • Accedeix al link portal.creublanca.es. Una vegada dins, fes clic en l'apartat “Serveis e-commerce”, que et redirigirà a la nova plataforma.

  • A “La teva botiga de salut online” podràs trobar diverses seccions que es corresponen amb les diferents categories de serveis que ofereix CreuBlanca. Diagnòstic per la imatge, Revisions mèdiques i Analítiques i tests són algunes d'elles.

  • Quan hagis trobat la categoria que necessites, clica damunt i t'apareixeran totes les proves que corresponen a aquesta. Cerca la que vols contractar.

  • Si no trobes una prova, la plataforma disposa d'un cercador a dalt a la dreta de la pantalla que t'ajudarà en la teva cerca. Utilitza paraules clau del servei que necessites.

  • Una vegada localitzat el producte que t'interessa, clica en ell. Ara podràs veure tota la informació sobre la prova, a més d'un botó per a demanar cita i un altre per a afegir el producte a la teva cistella.

  • Quan estiguis llest, pots finalitzar la teva compra fent clic en la icona de la cistella a dalt a la dreta de la pantalla. Ara ja pots realitzar el pagament o bé aplicar el codi de descompte abans de fer-lo.

  • Ja tens la teva compra feta! Pots descarregar el document amb el cupó i el comprovant del teu pagament, que necessitaràs validar quan arribis al teu centre CreuBlanca.

  • No t'oblidis de demanar cita! Pots sol•licitar-la trucant al 932 522 522 o des de reserves online.Comenta esta noticia