Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca CreuBlanca inverteix 1,2M d'euros en un nou equip de Ressonància Magnètica

CreuBlanca inverteix 1,2M d'euros en un nou equip de Ressonància Magnètica

Dilluns, 31 Gener, 2022 Comentarios

  • La creixent demanda d'estudis de ressonància magnètica de cor ha portat a CreuBlanca a incorporar la nova Magnetom SOLA per al diagnòstic de patologies cardiològiques.

Aquest és el primer sistema de ressonància magnètica de 1.5T planificat amb BioMatrix. Però, què és la tecnologia BioMatrix? Els pacients tenen característiques úniques i individuals biovariables, és a dir, amb diferents fisiologies i anatomies, que causen variacions injustificades en els resultats de les imatges. Aquesta tècnica ajusta automàticament la biovariabilidad del pacient, personalitzant els exàmens i ajudant a expandir la medicina de precisió.

'image'

El resultat potencial

1- Menys reexploraciones. 2- Programació predictible. 3- Exàmens personalitzats consistents i d'alta qualitat amb major productivitat.

Ressonància Magnètica especialitzada en diagnòstic cardíac

L'obtenció d'imatges de qualitat de el cor en el menor temps possible suposa un autèntic repte en l'última dècada, ja que es tracta d'un òrgan que es troba en continu moviment.

Mitjançant aquesta tecnologia podem obtenir informació sobre l'estat cardíac en tan sols 12 minuts captant fins i tot els moviments respiratoris o batecs irregulars. D'aquesta manera, el pacient pot respirar lliurement sense necessitat de romandre en apnea durant tant de temps.

'image'

La nova modalitat de gestió de l'àrea radiodiagnóstica

CreuBlanca aposta per una línia de diagnòstic radiològic basada en la diferenciació de cada àrea de salut o especialitat mèdica. Conseqüentment aquesta nova forma de treball ha permès crear equips humans altament qualificats i millorar l'eficiència i resultats obtinguts.

La recent inversió converteix Clínica CreuBlanca en el primer centre mèdic a nivell estatal en oferir 9 equips de ressonància magnètica en un únic centre.Comenta esta noticia